Cabana

Ik heb niet alleen projecten van mezelf waar ik het druk mee heb, ik krijg met enige regelmaat ook aanvragen van klanten binnen om een maatwerk project te doen. Dat kan van een kijkkast zijn tot een mini winkel die in een winkel staat. Als deze Cabana, een echt schattig huisje, af is, ga ik aan de slag voor een trimsalon. Van dat project zal ik later ook foto’s neerzetten.

Specifieke kleuren

De mevrouw die deze Cabana had besteld, wilde specifieke kleuren en het moest er “bloemerig” uitzien. Het is een wat vreemde omschrijving, maar ik begreep precies wat ze bedoelde. Vandaar de bloemen om het hek en de klimplanten die tegen de de balken omhoog gaan.

Balsahout

De Cabana is gemaakt van Balsahout en de verlichting werkt al. Ik moet er nog het één en ander aan doen, maar hij is bijna klaar om afgeleverd te worden.

Deel dit: