Kinderkamer

Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

Poppenhuis Kinderkamer

Een poppenhuis kinderkamer is een uitdaging om aan te beginnen. Vooral de uitdaging om niet alle leuke poppenhuis meubels en spulletjes er tegelijkertijd in te proppen. Vol is vol.

Van schommelwieg tot complete kinderkamer

Wat te denken van de schommelwieg Lilian of de complete berenkamer. Al snel loop je dan met idee rond om gewoon meerdere ladekastjes neer te zetten en waarom zou je in beperkingen leven en maar één bed plaatsen.

Heb je geen zin om zelf te kiezen, dan is het op poppenhuisje.nl ook mogelijk om gewoon een hele baby– of kinderkamer te bestellen. 

Poppenhuis kinderkamer accessoires

Het leuke van poppenhuizen is, dat je het kan veranderen wanneer je daar de behoefte aan hebt. Er hoeft dus geen uitbouw gemaakt te worden om alle leuke spulletjes in kwijt te kunnen. Natuurlijk kan je ook gewoon meerdere kinderkamers maken, want we hebben niet voor niets een gemiddelde van 2.1 kind per gezin in Nederland. Die cijfers gelden natuurlijk ook voor de poppenhuiswereld.

Als je de meubels voor de inrichting rond heb, dan wordt het tijd voor de kinderkamer accessoires en daarvan hebben we er genoeg van staan op Poppenhuisje.nl

Een poppenhuis in een poppenhuis

De bolderkar, de speelgoedauto of het treintje zijn mooie kinderkamer accessoires om de puntjes op de i te zetten. Wil je echt iets aparts hebben, dan hebben we een poppenhuis voor in het poppenhuis staan. Het kinderkamer poppenhuis kan zelfs open, dus als je echt hele kleine poppenhuis spullen hebt, dan kan je die ook nog inrichten.

Deel dit: