Reviews

Schrik niet als je niet direct je review ziet. In verband met spam en dergelijke worden de reviews handmatig goedgekeurd.

Reviews

 

Geweldig

Rated 5 out of 5
februari 6, 2022

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Was boven verwachting. Ik ben er zo super blij mee. En dan voor zo’n klein prijsje. Ook de mini tegeltjes zijn prachtig. En er zat een inimini verassing bij,waar ik ook heel blij mee ben. En zo leuk en goed verpakt. Dus alles samenvattend…. In 1 woord geweldig. Super blij met deze shop. Waar ik zeker nog ga bestellen.

Marian Vrieswijk

Meubeltjes

Rated 5 out of 5
november 1, 2021

Ontzettend leuke spulletjes en supergoed verpakt; alles in een mooi papiertje!
Mijn dochter is er heel erg blij mee!

Maaike Koster

Daniëlle een zeer opgewekte vrouw

Rated 5 out of 5
juni 13, 2021

Ik beoordeel Daniëlle als een zeer positieve opgewekte vrouw.Hart voor haar webshop heeft en de mens.
Ik wil geen kortings coupon o.i.d.
Alleen dit even posten .😘🌺

Jo-her

Geweldige site van een super vriendelijke beheerster

Rated 5 out of 5
juni 12, 2021

Super goede kwaliteit en alles goed geregeld en snel je bent een topper Danielle super blij met mijn biljarttafel.😍

Ageet van Luit

Van alle markten thuis

Rated 5 out of 5
juni 12, 2021

Daniëlle van Poppenhuisje.nl weet mensen met haar vriendelijke en zachte hart, voor zich te winnen op een hele lieve manier. Dat doet ze persoonlijk, correct, vriendelijk en met humor, waarbij ze zelfs in haar vrije tijd nog aan je denkt en iets speciaals voor je weet te maken. Dit alles doet ze om anderen blij te maken. Daniëlle, geef ook eens wat meer aandacht aan jezelf mop, want ook jij bent het waard!

Nanda

Ik zag een super mega schattige vrolijke parasol voorbij komen. Met papegaai. Op slag verliefd. Zo leuk voor op het pph terras. Daniëlle reageert snel en is zo meedenkend. Ik kreeg van haar als cadeautje mijn twee lieve kittens. Die ik ook in het pph ga verwerken. Echte aanrader om hier iets te bestellen. Ze heeft originele spullen die je niet bij een andere verkoper vindt.

Rated 5 out of 5
juni 10, 2021

Zeer aan te raden.

Ted

Mooie spulletjes

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

Shop voor aparte poppenhuis spulletjes.
Prijs kwaliteit is helemaal okee. Plus kreeg ook een presentje. Dat vind ik altijd zo leuk.

Willeke Weessies-devries

Leuke website!!

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

Leuke website met mooie mini’s. Zeer aardige verkoopster. Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling en je krijgt er altijd een leuk kadootje bij!!

Brigitte Huijsman

Mooie site

Rated 4 out of 5
juni 9, 2021

Leuke en mooie dingen

Fanny

prachtig

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

geniet iedere keer weer van alles wat ze ook op facebook zet ,
Ziet er altijd keurig uit

wilma holsderver