Poppenhuis Meubels

Resultaat 169–180 van de 196 resultaten wordt getoond

Poppenhuis meubels, van woonkamer tot keuken, vindt u op Poppenhuisje.nl. Het assortiment is trendy en er is een ruime keuze. Regelmatig worden er nieuwe meubels aan het assortiment toegevoegd, tegen scherpe prijzen. 

Poppenhuis meubels

Het merendeel van de meubels, of het nu om kasten, complete slaapkamers of banken gaat, zijn ook als poppenhuis meubels te verkrijgen. De vrijheid die je hebt om je poppenhuis naar je eigen smaak in te richten zorgt ervoor dat er veel stijlen beschikbaar zijn. Dat gaat van Victoriaans, naar de Stijl of retro en modern.

Creatief met stijlen

En waarom zou je jezelf vastleggen. Het merendeel van de poppenhuizen bestaat uit meerdere verdiepingen, waardoor je zonder problemen van een historische stijl naar de jaren 70 kan gaan. Elke verdieping een andere stijl zorgt ervoor dat je creatief moet denken en dat er veel te zien is.

Mocht je die stap wagen, dan is beschikbaarheid van poppenhuis meubels in ieder geval niet het probleem. Een jukebox in een jaren vijftig huis of een mooie Victoriaanse serveerwagen in een klassiek – historisch poppenhuis.

Mocht je iets niet kunnen vinden in onze voorraad, dan kan je altijd een contact opnemen en kunnen we kijken of het specifieke meubelstuk besteld kan worden.

Formaten

Er zijn veel formaten in poppenhuis meubels. Als je het heel klein wil hebben dan is het 1 op 48 en bij iets groter kom je op 1 op 24 terecht. De poppenhuis meubels, accessoires en aanverwante zaken op poppenhuisje.nl zijn voor het merendeel in het 1 op 12 formaat beschikbaar.

Indigo blue, ancient jade en gold

Het is dus ook niet zo raar dat we op poppenhuisje.nl een grote voorraad aan verschillende poppenhuis meubels hebben staan. Klassieke meubels zijn er in teak of blanco terug te vinden, zodat je die zelf kan schilderen. Het merendeel bestaat echter uit de voor onze herkenbare stijl, Shabby Chic

De poppenhuis meubels worden bewerkt en geschilderd in kleuren met prachtige namen als indigo blue, ancient jade of oud roze. Dat maakt kastje of een complete slaapkamer net even anders.

Poppenhuis meubels met accessoires

Op veel van de foto’s van de poppenhuis meubels staan accessoires. Die worden niet standaard meegeleverd, of het moet er expliciet bijstaan, maar zijn bedoeld om een sfeer weer te geven. Wil je de meubels met accessoires bestellen dan is dat geen probleem. In de categorie accessoires kom je er een heleboel tegen, zoals bijvoorbeeld de schilderijen die opgehangen kunnen worden of op een ezel staan.

Kom je accessoires tegen die er niet opstaan, maar die je dolgraag erbij wil hebben, stuur ons dan een berichtje.

Deel dit: